Jag har ett stort intresse för musik, och då är det ju alltid extra roligt att ta sig an uppdrag som kombinerar både detta och foto.

 

Festivalen Rockstad:Falun har anlitat samtliga år från starten 2008 och framåt, som konsertfotograf, men även för festivalbevakning.

 

Webbtidningen Rocksverige har anlitat mig som konsertfotograf och med dem som uppdragsgivare hade jag äran att fota bland andra: Rob zombie, Marilyn Manson, Slash, Bandit Rock Awards, Raubtier och Heat.

 

Hårdrocksbandet Sabaton har jag arbetat med vid ett flertal tillfällen som konsertfotograf. Men jag har även både fotat och filmat deras turné 2010, en miniturné i Polen 2009 och ett gig i Tel Aviv 2008. Jag är även ansvarig för i stort sett samtliga bookletbilder på skivan ”World war live”,

 

Andra band jag har hjälpt med konvolut och booklets är bland annat Mimikry - (Konvolut, Sleeve & baksida) och Dökött - (Bookletbilder).

 

Till författaren Annah Nozlin har jag tagit såväl porträttbilder som bilder till framsidorna av hennes böcker.

 

Jag tycker att det är jätteroligt när mina bilder används och syns i olika sammanhang. Ett exempel som jag är mycket förtjust i är en bild som Försvarsmakten köpte av mig. Mitt foto pryder nu en hel vägg på Artilleriskolan i Boden.

 

Jag blir inte bara anlitad av privatpersoner utan tar mig även an väldigt olika typer av uppdrag från diverse företag, föreningar, evenemang, etc. Här är några exempel som visar på den spridning av uppdrag jag har haft:

 

It-företaget Zedcom har anlitat mig för porträttfotografering av sin personal. De har även anlitat mig för att dokumentera installationsavdelningens vardag ute på fältet, liksom för att ta bilder till hemsidan.   Och för att hos deras kunder ta bilder till ”kundcase”.

 

Advokatfirman Lorenius och partners har jag hjälpt med både porträtt och hemsidebilder, likaså Advokatfirman Suzanne Johansson AB.

 

Projektgruppen bakom Keelr behövde snygga porträttfoton till sina medlemmar.

 

ITS-firman Aspengrove AB har jag varit behjälplig med att producera en time-lapse-film över trafikflöden.

 

Dåvarande IT-konsultfirman Columna hjälpte jag med hemsidebilder

 

Även det dåvarande, Expert i Falun behövde personalporträtt.

 

Konsult, bemanning & rekryterings företaget Centric anlitade mig för frilagda helfigursporträtt.

 

Konsultfirman Casix AB har jag hjälpt med enkla och snygga porträtt.

 

Facebook

Kontakt:

+46 731 800 384

 

david@davidsfoto.se

 

facebook.com/asplund

All photos copyright© David Asplund | david@davidsfoto.se | +46731 800 384 | godkänd för F-skatt